viernes, 11 de enero de 2013

Happy Birthday on the road!!!

O el que és el mateix, les samarretes de carreteres.

D'on van sorgir les carreteres? Un dia mirant el llibre Scandinavian Stitches de la Kajsa Wikman vaig veure un coixí on hi havia cosit una corva de carretera i molts detallets al voltant.

Per aquelles dates m'havien encarregat una samarreta per a un nen que feia 5 anys i volien que fós diferent, sorprenent i personalitzada.
I vaig pensar..., com quedaria fer aquesta carretera amb la forma del número del seu aniversari?

Els detallets es poden personalitzar al màxim amb les afinitats del nen(cotxes, camions, cuets, bicicletes...), es posa un cartellet  amb el nom del nen, mil i una coses!

La samarreta va encantar i a partir d'aquella he fet moltes carreteres més!

És molt gratificant veure la cara d'alegria i sorpresa del nen en qüestió quan obre el paquetet i veu.... el seu número d'aniversari! i també el seu nom, i cotxes, arbres, apa, fins i tot una ambulància!

Només per aquests instants la feina ja val la pena.

Aquesta és una versió més per a nens, ara estic escollint teles i motius i vull fer una versió més enfocada a nenes, en breu la podreu veure.

Així que ja sabeu, si voleu sorprendre un menut o menuda pel seu aniversari en podem parlar. Es pot escollir el color de la samarreta, els motius a posar... el que es tracta és que el nen senti que és seva i única!




O lo que es lo mismo, las camisetas de las carreteras.

¿De dónde surgen las carreteras? Un día hojeando el libro Scandinavian Stitches de Kajsa Wikman ví un cojín dónde estaba cosida una curva de carretera y muchos detallitos alrededor.

Por esas fechas tenía un encargo de una camiseta para un niño que iba a cumplir 5 años y querían que fuese diferente, sorprendente y personalizada.
Y pensé...¿y si hago la carretera con la forma del numero del aniversario?

Los detalles se pueden personalizar al máximo según las preferencias del niño(coches, camiones, bicicletas, castillos...), se pone un cartelito con el nombre del niño y mil cosas más!

La camiseta encantó y a partir de entonces he hecho muchas más carreteras!

Es muy grato ver la cara de alegría y sorpresa del niño cuando abre el paquete y ve... su numero de cumpleaños! y su nombre, coches, cohetes, casitas y anda, hasta una ambulancia!

Sólo por esos instantes el trabajo ya vale la pena.

Ésta es una versión más para niño, en estos momentos estoy escogiendo telas y pensando motivos para hacer una versión más enfocada a las niñas, en breve la podréis ver.

Así que si queréis sorprender a algún niño o niña para su cumpleaños, me pongo manos a la obra. Se puede escoger el color de la camiseta, los motivos a coser... se trata de que el niño sienta que realmente es suya y única!


No hay comentarios:

Publicar un comentario